Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Resor till Jamaica

pil
X

För många är Jamaica själva sinnebilden av Karibien. Gräddvita stränder, härligt klimat, reggae och gästvänliga invånare bidrar till en avslappnad atmosfär som gärna smittar av sig. Det tropiska klimatet bjuder på en jämn temperatur året om, men under lågsäsongen kan det regna och blåsa mycket. Bästa tiden att besöka ön är därför från november, efter orkansäsongens slut, till april. Läs mer

Ändra sökning
Sök charterresa
Alla priser per person.
Matchade 0 av
totalt 1095713 resor

Vi hittade tyvärr charter resor som matchade dina kriterier :(

Jamaica


Här kan du njuta av en underbar sol- och badsemester med god mat och spännande upplevelser. På Jamaica tar man dagen som den kommer och allt till bakgrund av turkosblå hav och vajande palmer. Vill du ändå hitta på något så finns det flera spännande utflykter att välja bland, liksom dykutbildning, fiske och båtturer. Matkulturen är mycket speciell du får inte missa utbudet av goda grillrätter kryddade med jerk, som är en speciell kryddblandning.

Mysiga strand
Mysiga stränder finns det gott om på Jamaica.

Enkla och lyxiga hotell
Öns mest populära resmål är Montego Bay, Lucea, Negril och Runaway Bay. Många av hotellen ligger i anslutning till stranden vilket gör det extra bekvämt för dig som gäst. Negril på öns västsida är känt för sin avslappnade atmosfär och här finns den världsberömda Seven Mile Beach. Montego Bay kan stoltsera med ett fantastiskt nöjesliv och här har stränderna hög puls. För den sportintresserade finns här massor av vattensporter.
Golf Jamaica
Golfaren trivs på Jamaica

Längs nordkusten ligger Ocho Rios med många högklassiga All Inclusive-hotell. Montego Bay är rätta stället för den som vill festa loss, medan Runaway Bay är perfekt för avkoppling. Andra populära semesterorter är Falmouth och Kew. För att maximera din semesterresa kan du med fördel boka en kombinationsresa. Det innebär att du bor en vecka på ett hotell och sedan en vecka till på ett annat. På så vis får du uppleva mycket mer än om du bara bor på ett ställe.

På Jamaica finns olika typer av hotell. Vilket du föredrar ett enklare bed & breakfast, barnvänliga familjekomplex eller femstjärniga lyxhotell kommer du att finna det du söker. De flesta hotell med all inclusive har fina restauranger och utmärkt service. Många tycker det är bekvämt att slippa tänka på planering av mat, utan att bara få allt serverat. De finare hotellen har ofta exklusiva pooler och lounge.

Hav
Många resorts ligger alldeles vid havet.

Intressanta utflykter
Passa på att följa med på spännande utflykter till öns främsta sevärdheter. Här finns stranden Ocho Rios, Bob Marleys hus och studio, Dunn's River Fall, Rick's Cafe och Seven Mile Beach som är en av världens vackraste stränder. Här finns även möjlighet att besöka både romdestilleri, cigarrfabrik och kaffefabrik. Ön är känd för att vara grön och frodig och här finns flera fina golfbanor som håller hög internationell klass.

Strand
På Jamaica stressar man inte.

Mitt ute i regnskogen finns en imponerande bobsleighbana, som bjuder på en spektakulär utsikt. För den vågade erbjuds krokodilsafari eller en tur på Rio Grande, medan mer stillsamma resenärer kanske föredrar att njuta av soluppgången vid Blue Mountain. Jamaicas vita stränder och tropiska klimat passar alla resenärer och vi rekommenderar även ett besök i huvudstaden Kingston. Att Jamaica är hemland för Rasta fari-kulturen är det svårt att missa och kanske rycks du också med av rytmen och musiken.

Avreseorter

Populära avreseorter

Filtrera sökning
Restema
Resebyrå
Antal stjärnor
Pris per person

Resmål

Populära resmål

Spara (0)
Close
Tyck till om sajten