Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Resor till Dominikanska republiken

pil
X

Det karibiska semesterparadiset Dominikanska republiken lockar med azurblå hav och fantastiska stränder. Här är priserna lägre än på många andra karibiska öar och vill du göra det enkelt och bekvämt för dig så bokar du ett strandnära hotell med All inclusive. Då ingår allt i priset och det är bara att koppla av och njuta av sol, bad och avkoppling på ljuvliga stränder. Komplettera gärna med en kryssning. Läs mer

Ändra sökning
Sök charterresa
Alla priser per person.
Matchade 0 av
totalt 415780 resor

Vi hittade tyvärr charter resor som matchade dina kriterier :(

Dominikanska republikenVacker natur och roliga utflykter


Dominikanska republiken är känt för sin vackra, frodiga natur. Kombinationen av grönska och släta stränder ger en fin kontrast och bjuder in till härliga naturupplevelser. Följ gärna med på turridning i djungeln, på Criollohästar. Ett annat omtyckt utflyktsmål är äventyrsparken Ocean World, där hela familjen får möjlighet att simma med delfiner. I djungeln finns linbanor där du kan susa fram över trädtopparna iklädd sele.

Stranden Punta Cana
Den vackra stranden Punta Cana.

Här finns även ett stort utbud av sportaktiviteter och många provar på surfing, windsurfing och kite. På stränderna finns flera volleybollnät som inbjuder till spontana matcher. Både Playa Grande och Playa Dorada lockar med fina golfbanor för den som vill gå en runda. Vattnet är i snitt 26-28 grader varmt och de utbredda korallreven lämpar sig utmärkt för dykning och snorkling.

Hitta ditt drömresmål

Vid den kända hamnstaden Puerto Plata i norr finns vackra, typiskt karibiska stränder. I Costa Dorada strax utanför ligger hotellen på rad och här kan du finna ett bekvämt alternativ med All inclusive. De mest populära stränderna är Long Beach och Playa Dorada. I närheten ligger även Bahia de Maimon och Rio San Juan och med fina resorthotell som erbjuder både sportaktiviteter och underhållning.

Hotellresort Dominikanska Republiken
Koppla av på ett härligt resorthotell.

Punta Cana på sydöstra sidan av ön är ett annat mycket omtyckt resmål och här finns långsträckta, vita stränder som Playa de Arena Blanca, Playa Cortecito och Playa de Alena Gorda. Om du vill uppleva småstadskänsla så kan Cabarete eller Las Terrenas vara semesterorterna för dig. Förutom utmärkt shopping finns här gott om restauranger och barer med karibisk musik som merengue och bachata.

Strand Dominikanska Republiken
Typisk vit strand med palmer.

I sydöstra delen ligger även Bayahibe, med fina hotell och underbart långa, karibiska stränder med bländvit sand. Här ligger också den mycket exklusiva anläggningen Casa de Campo, med egen golfbana, utmärkt service och ett antal restauranger. Längs Samanahalvön på norra sidan av ön ligger flera bländvita stränder och utanför den färgstarka staden Samana kan du njuta av en verkligt avkopplande vistelse.

Livsglädje och härliga rytmer

Ett besök i Dominikanska republikens huvudstad Santo Domingo är förstås också att rekommendera. Staden är vackert belägen på södra delen av ön och i gamla delen av staden kan du promenera runt bland charmiga gator och byggnader i spansk kolonialstil. Denna stadsdel kallas Zona Colonial och här hittar du många trevliga barer och restauranger, men även det fascinerande rommuseet Museo del Ron y la Caña.

Delfiner vid Dominikanska Republiken
Delfiner vid Dominikanska Republiken.

Passa även på att åka med på någon arrangerad utflykt. Vad sägs om en veckolång rundresa, med intressanta stopp vid Santo Domingo, öns bästa stränder, romdestillerier och kakaoplantager? Många väljer att boka en kombinationsresa, för att uppleva så mycket som möjligt. Stanna några nätter på ett ställe och åk sedan vidare till nästa strand, så får du ut mer av din semester.

Avreseorter

Populära avreseorter

Filtrera sökning
Restema
Resebyrå
Antal stjärnor
Pris per person

Resmål

Populära resmål

Spara (0)
Close
Tyck till om sajten