Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Resor till Ibiza

pil
X

Välkommen till den attraktiva ön Ibiza. Förutom Medelhavets trendigaste nöjesliv hittar du vacker natur, charmiga byar och trevliga familjehotell med barnvänliga stränder. Här kan du uppleva ett exklusivt semesterliv med utmärkt shopping nära till hands. På ön finns flera omtyckta resmål att välja bland och om du har svårt att välja kan du alltid kombinera flera. Läs mer

Ändra sökning
Sök charterresa
Alla priser per person.
Matchade 0 av
totalt 862852 resor

Vi hittade tyvärr charter resor som matchade dina kriterier :(

IbizaDen lilla gröna ön ligger sydväst om Mallorca och landskapet är böljande med grönskande kullar och mandelträd. På ön finns inte mindre än 50 ljuvliga stränder och så gott som hela ön är omgärdad av små badvikar vilket göra att du kan besöka en ny strand varje dag. Från många ställen avgår även badbåtar, med vilka du kan ta dig ut till olika stränder och grannön Formentera.

Vy från Ibizas kust
Vy över havet utanför Ibiza.

Populära semesterorter

Ibiza stad är öns största stad och här finns allt från medeltidsgränder och mysiga hamnkvarter till moderna modebutiker och tapasbarer. Dessutom ligger här en mycket populär badstrand. Strax utanför staden hittar du ett av Ibizas mest trendiga designhotell. Playa d'en Bossa är ett färgstarkt resmål och här hittar du öns längsta strand. Här finns även beach clubs med kända dj:s och möjlighet att testa på olika vattensporter.

Strand på Ibiza
En av Ibizas fantastiska stränder.

Den lilla badorten Cala Llonga lockar med en karibiskt vit sandstrand och här finns både trevliga restauranger och prisvärda hotell som särskilt brukar tilltala familjer. Orten ramas in av romantiska havsklippor, vilket ger en mysig atmosfär. En annan harmonisk semesterby är Cala Tarida på västa Ibiza. Byn har fint läge vid en badvik och här kan du sitta på stranden och betrakta solnedgången. På östkusten ligger Santa Eulalia och denna ort är perfekt om du vill uppleva det äkta Spanien.

Solnedgång på Ibiza
Njut av solnedgången på vackra Ibiza.

Vid Ibizas partyhuvudstad San Antonio finns många hotell, både med centralt läge och mer avskilt belägna längs strandpromenaden. Några kilometer därifrån hittar du den avslappnade strandorten Port d'es Torrent, som tilltalar såväl familjer som kompisgäng. Det kan vara svårt att välja och därför väljer många att kombinera flera resmål. Börja till exempel med några dagar i Ibiza stad för att sedan resa vidare till någon mindre badort.

Exklusivt semesterliv

Nöjelivet på Ibiza tillhör det mer exklusiva. Vid hamnpromenaden hittar du barområdet Sa Penya som kvällstid blommar upp i ett myller av festglada människor. Förutom trendsättande klubbar och populära partyställen som Pacha, Space eller Privilege med plats för 10 000-tals besökare, erbjuder Ibiza utmärkt shopping, naturupplevelser och en rik historia. De familjevänliga, små badorterna lockar med vattenaktiviteter och massor av strandkul för små och stora barn.

Utsikt från hus, Ibiza
Karaktäristisk vy med vita hus mot det blå havet.

För den som vill upptäcka mer av ön kan hyrbil rekommenderas. Avstånden på Ibiza är korta och de flesta vägarna är väl underhållna. Därför tar det knappt en timme att korsa ön med bil. Besök inlandet som verkligen andas det genuina Spanien och upplev de doftande doftande olivlundarna som är en fröjd för ögat. Missa inte att även besöka kastellet i Ibiza stad, droppstensgrottan Cova de Can Marcà i norr och den spektakulära hippiemarknaden i Es Canar.

Avreseorter

Populära avreseorter

Filtrera sökning
Restema
Resebyrå
Antal stjärnor
Pris per person

Resmål

Populära resmål

Spara (0)
Close
Tyck till om sajten