Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Resor till Koh Samui

pil
X

Den lilla ön Koh Samui är mycket elegant och omtyckt för sina trendiga boutiquehotell. Här finns sagolika, kilometerlånga stränder och du möts av en härlig atmosfär med verklig avkoppling. Njut av ett stilla strandliv eller prova på det omtalade nöjeslivet vid Chaweng Beach. Koh Samui är ett av Thailands mest välbesökta resmål och att semestra här är enkelt. Läs mer

Ändra sökning
Sök charterresa
Alla priser per person.
Matchade 0 av
totalt 1095713 resor

Vi hittade tyvärr charter resor som matchade dina kriterier :(

Koh Samui


Välj mellan lyxiga hotell och bungalower i olika stil. Här finns både bohemiska, privata bambuhyddor och verkligt exklusiva hotell med utmärkt service. Njut av långa, lata dagar på mjuka, vita stränder och bada i det turkosblå havet. Öns enda stad Na Thon erbjuder också mycket att se och uppleva. Här kan du varva restaurangbesök och shopping med glittrande shower.

Palmer och strand på Koh Samui
Njut av stillhet och vajande palmer.

Rena, fina stränder
Koh Samui är världsberömd för sina fantastiska stränder och den flera kilometer långa Chaweng Beach lockar med ljummet, klart vatten, finkornig sand och palmer är mest populär av dem alla. Här kan du även finna mindre vikar omgärdade av klippblock och lagunen i norr är känd för att vara mycket barnvänlig.

Strand på Koh Samui
Sagolik strand på Koh Samui.

Här finns även Lamai Beach och Boh Phut Beach, vilka är stränder med lite grövre sand. Och om du tröttnar på att bada i havet kan du på de flesta hotell njuta av härliga pooler. De thailändska myndigheterna har tagit ett samlat grepp för att bevara stränderna och därför har det mesta av den kommersiella verksamheten förbjudits. Detta ger dig som besökare lugna och ännu mer avkopplande stränder.

Bra shopping och god mat
I staden Na Thon finns det många små butiker där du kan fynda billiga kläder och souvenirer. Dessutom finns här en mängd duktiga skräddare som syr upp kostymer, klänningar, dräkter, skjortor och annat till mycket bra priser. Leveranstiden är ett par dagar och många tycker det är lyxigt att få kläder uppsydda efter sina egna mått.

Fiskebåtar på Koh Samui
Traditionella fiskebåtar på Koh Samui.

Här finns även utmärkta restauranger och om du vill kan du hitta en ny favorit varje kväll. Utbudet sträcker sig från klassiska thaikrogar till kinamat, fransk, svensk och annan internationell mat. Många restauranger ligger precis ute vid vattnet och här kan man sitta i timmar och njuta av god mat och musikunderhållning. Närheten till havet avspeglas förstås i menyn och fisk och räkor är självklara inslag.

Upplev mera av Thailand
Koh Samui är en riktig idyll och en bra utgångspunkt för olika utflykter. Ön Koh Tao och Koh Panyang är mycket omtyckta bland dykare och erbjuder goda möjligheter till snorkling. Precis utanför Koh Samui ligger Marinparken, som är en stor nationalpark. Här kan du paddla kanot eller snorkla och uppleva ett rikt undervattenslandskap med koraller och fiskar.

Hus och brygga
Mysiga hus och bryggor vid stranden.

Här erbjuds även heldagsturer med segelbåt. Njut av sol, bad och stopp vid vackra stränder längs vägen. Möjlighet finns även att åka med på djuphavsfiske, där du med lite tur kan fånga både haj och barracuda. Utflykterna leds ofta av engelsktalande guide och många går att boka hemifrån redan innan avresa. För att få ut maximalt av din semester kan du med fördel kombinera Koh Samui med ett eller flera andra resmål i södra Thailand.

Avreseorter

Populära avreseorter

Filtrera sökning
Restema
Resebyrå
Antal stjärnor
Pris per person

Resmål

Populära resmål

Spara (0)
Close
Tyck till om sajten