Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Resor till Maldiverna

pil
X

I Maldiverna finns en tropisk drömvärld med vajande palmer och vackra laguner. Vid de sagolika, vita stränderna kan du njuta av sol, bad och spännande upplevelser. Hotellen håller hög klass och har ofta både spa och högklassiga restauranger. Maldiverna erbjuder de bästa förutsättningarna för en riktigt romantisk bröllopsresa. Läs mer

Ändra sökning
Sök charterresa
Alla priser per person.
Matchade 0 av
totalt 1212439 resor

Vi hittade tyvärr charter resor som matchade dina kriterier :(

Maldiverna


Maldiverna består av ett myller av små korallöar, vilka delas in i 26 mindre ögrupper eller atoller. Det unika läget vid en vulkanisk havsrygg ger ett gynnsamt klimat och härliga vattentemperaturer. Öarna är också väldigt flacka vilket skapar en alldeles särskild atmosfär. På dessa öar är det som att tiden står stilla och du bjuds in till total avkoppling.
Strand på Maldiverna
Maldiverna har massor av sagolika stränder.

Paradisiska stränder
Här kan du hitta de mest fantastiska paradisstränder med len, vit sand. De flesta hotell ligger på en egen ö och därför blir stränderna aldrig fulla. Det finns med andra ord goda möjligheter att hitta sin egen oas. Maldiverna stoltserar med 10 soltimmar per dag och du kommer att hinna upptäcka både stränder och livet under vattenytan.

Många passar på att boka in en heldag på en öde ”Robinsonö”. Det innebär att du blir skjutsad till en liten ö och lämnas där med korgar fyllda med mat och dryck samt parasoll. Njut av en hel dags lugn och ro med sol, bad och barfotaliv innan du hämtas upp med båt på kvällen. Korallrev skyddar öarna mot höga vågor och sikten i det kristallklara vattnet kan sikten vara upp till 60 meter.
Korall
Maldivernas kust är mycket korallrik.

Ljuvliga hotellöar
Från den särskilda flygplatsön intill landets huvudstad Male’ tar du dig enkelt ta dig vidare ut till din paradisö. Här finns både utsökta villor på stranden och mindre hus som står pålade ute i vattnet, vilket förstås ger total ostördhet. De större hotellkomplexen har ofta poolområde med bar, jacuzzi och separat barnpool. Här finns givetvis även bekväma solstolar och parasoller att låna.
Fina resorts
Mysiga resorts med fin utsikt finns det gott om.

Några av de mest kända hotellöarna är Kuramathi, med grönskande trädgårdar och vackra villor med utsikt över havet, Kandooma, Kuredu och Komandoo Island. På öarna finns fina resorthotell i olika prisklasser och ofta är resan all inclusive, vilket innebär att du inte behöver tänka på något annat än att koppla av och njuta. Här finns dessutom ofta spa och olika typer av behandlingar, samt möjlighet till arrangerade utflykter - som en romantisk båttur i solnedgången.

Spännande upplevelser
Det turkosblå, klara vattnet med omgivande barriärrev skapar vackra laguner. Här kan du dyka och snorkla och upptäcka de 700 fiskarter som lever här. Har du tur kan du få se lejonfisk, skorpionfisk och svartspetsig revhaj på riktigt nära håll. Hotellen erbjuder både utrustning och undervisning och möjlighet finns att åka på längre dykutflykter. Glöm för allt i världen inte undervattenskameran!

Veligandu Island
Veligandu resort & spa

Många väljer att boka Maldiverna och Sri Lanka i samma resa. En sådan resa kan innebära att du flyger direkt till Sri Lanka och tillbringar en vecka bland safariparker, tempel och marknader. Därefter flyger du vidare till Maldiverna för härligt strandliv. Det finns flera atoller och hotell att välja på och till och från flygplatsen färdas du vanligtvis med snabbgående båt. Efter några nätter på Maldiverna flyger du sedan tillbaka till Sri Lanka och övernattar där innan hemresan.

Avreseorter

Populära avreseorter

Filtrera sökning
Restema
Resebyrå
Antal stjärnor
Pris per person

Resmål

Populära resmål

Spara (0)
Close
Tyck till om sajten