Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Resor till Dubai

pil
X

I det lyxiga Dubai kan du uppleva en unik kombination av sol, flärd och exotism. Här får du en trygg och lugn semester med utmärkt service och möjlighet till upplevelser i världsklass. Vad sägs om att simma med delfiner eller att åka skidor på riktig snö - trots att du befinner dig mitt i öknen? I Dubai är allt möjligt. Läs mer

Ändra sökning
Sök charterresa
Alla priser per person.
Matchade 0 av
totalt 862852 resor

Vi hittade tyvärr charter resor som matchade dina kriterier :(

Dubai


Till Dubai kan du åka hela året och för den som vill fly vardagen och unna något speciellt är staden det perfekta resmålet. Här finns både stora, exklusiva hotellkomplex och mindre hotell med privata stränder, för den som önskar verklig lugn och ro. Staden erbjuder fantastisk shopping och utsökta restauranger med delikatesser från världens alla hörn.
Palm Jumeirah
Utsikt från hotellet Atlantis the Palm mot downtown.

En oas av lyx och flärd
Dubai är känt för sina många lyxhotell med vackra sviter. Har du tur kan du hitta ett stort rum med balkong och utsikt över vattnet. Här finns olika resmål att välja bland och de mest omtyckta är Deira, Jumeirah Beach, Bur Dubai och Jebel Ali. I Downtown Dubai finns möjlighet till lite billigare boende och det är även nära till grannemiraten Sharjah Ajman, Fujairah och den berömda storstaden Abu Dhabi.
Meridien Resort & Spa
Det kryllar av fantastiska hotell-resorts i Dubai.

Hotellen håller generellt mycket hög standard men mest känt är förmodligen lyxhotellet Burj al Arab. Här finns allt man kan önska sig och hotellet har eget konditori och flera gourmetrestauranger. Här finns även möjlighet till privat butler, skönhetsvård och att hyra en riktigt exklusiv bil. I Dubai är rummen för det mesta inredda i en stil som för tankarna till tusen och en natt.
Palm Jumeriaha
Utsikt längst ut på Palm Jumeirah mot Dubai.

Roa dig kungligt
I Dubai finns mycket att göra mer än att uppleva de fantastiska stränderna. Här finns världens största shoppingcenter Dubai Mall, med 1200 butiker, hajakvarium och skidanläggning med isbana. Här kan du åka snowboard i 4 minusgrader medan ökensolen steker utanför. Trots att affärslivet i Dubai har moderniserats finns här fortfarande gamla souker eller marknadsplatser där du kan fynda mattor, kryddor, lokala textiler och guld.
Dubai Mall
Världens största shoopingcenter Dubai Mall.

För den äventyrslystne finns möjlighet att åka på jeepsafari i öknen – antingen guidad tur eller på egen hand. Här finns även kamelrace, båttur med Dhow, helikopterturer, golfbanor i världsklass och galoppbana. Och när du fått nog av spänning finns det goda möjligheter att koppla av i något av Dubai´s spa eller hamambad.

Jumeirah Beach är en allmän strand som lockar med 15 km finkornig sandstrand. Den är uppdela i flera mindre delar och vid den öppna delen (Open Beach) finns duschar, sittplatser, matställen och sittplatser i skuggan. Jumeirah Beach Park tar avgift för inträde, men erbjuder även grönområden, solsängar, swimmingpooler och sportaktiviteter.
Dolphin Bay
Simma med delfiner på fantastiska Dolphin Bay.

Burj Khalifa
Med sina 828 meter är Burj Khalifa världens högsta byggnad. Ett besök till toppen tar ungefär en timme och från utsiktsplatsen på 148:e våningen får du en oslagbar utsikt över Dubai´s mäktiga skyline. Man kan också välja att åka till 124 våningen och det är betydligt billigare. Det blir billigare att förhandsboka besöket, men det går även att köpa biljetter direkt på plats. Direkt i anslutning till Burj Khalifa ligger världens till ytan största shoppingcenter ”Dubai Mall” där man kan shoppa i över 1200 olika butiker!
Burj Khalifa
Världens högsta byggnad Burj Khalifa är väl värt ett besök.

Det finns även många palats och moskéer att beskåda. Många uppskattar även ett besök vid den konstgjorda ön The Palm Jumeira. Där finns förutom alla lyxhotell även det stora vattenlandet Atlantis water park samt man kan simma med delfiner i Dolphin Bay.

Avreseorter

Populära avreseorter

Filtrera sökning
Restema
Resebyrå
Antal stjärnor
Pris per person

Resmål

Populära resmål

Spara (0)
Close
Tyck till om sajten