Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Resor till Aruba

pil
X

Aruba är ett riktigt drömresmål med milsvida, kritvita stränder och ett underbart klimat. Njut av sol, bad och sand mellan tårna medan du lyssnar till ljudet av vajande palmer och vågorna som sveper in mot stranden. Vill du inte sitta stilla så finns här en mängd olika aktiviteter att välja på. Vandra bland aloe vera-plantager eller upptäck ön från hästryggen. Läs mer

Ändra sökning
Sök charterresa
Alla priser per person.
Matchade 0 av
totalt 776979 resor

Vi hittade tyvärr charter resor som matchade dina kriterier :(

Aruba


Den karibiska ön Aruba kallas ”one happy island” och väl på plats är det lätt att förstå varför. Ön är liten och trivsam och här finns varken märkbara regnperioder eller orkaner. Det turkosblå vattnet är nästan löjligt perfekt och här finns bara glädje, lugn och harmoni vilket har en lugnande inverkan på själen. Den som ändå vill aktivera sig kan utöva både yogasurfing och kitesurfing.

Strand på Aruba
En av många fina stränder på Aruba.

Lyxigt strandliv
På Aruba finns en mängd vackra stränder. Den högst ansedda är den bildsköna stranden Eagle Beach, som utsetts till en av världens finaste stränder. Här är hotellen inte högre än 3-4 våningar vilket ger en mysig och ombonad atmosfär. Palm Beach är också mycket känd och här finner du mer liv och rörelse. Här kan du testa olika vattenaktiviteter och stranden är väldigt populär bland barnfamiljer.

Stranden Hadicurari är populär bland vindsurfare medan Boca Catalina är en liten, oansenlig strand som är ganska svår att ta sig till. Vattenlivet här är dock imponerande och en snorklingstur rekommenderas. Andra populära stränder är Malmok Beach, Baby Beach, Arashi Beach och Manchebo Beach. På vissa stränder arrangeras strandpartyn på amerikanskt vis och kvällstid samlas människor i sanden för att umgås, grilla och njuta av solens sista strålar.

Strand & Träd
Aruba är ett paradis tycker många.

Lyxiga resorthotell
Längs stränderna finns gott om lyxiga hotellkomplex och resorthotell. Här kan du bo i en rymlig svit med utsikt över havet. Hotellen har olika prisklass och de finaste kan stoltsera med privat strand på en egen ö och exotiska inslag som rosa flamingos. Här finns två stora turistområden och de ser lite olika ut. Low Rise ligger på nordvästra sidan, nära huvudstaden Oranjestad och här hittar du mängder av små exklusiva boutiquehotell. High Rise börjar vid Palm Beach och här finner du större hotellkomplex – ofta med all inclusive.

Lyxig resort
Aruba har många lyxiga resorts.

I Oranjestad finns goda shoppingmöjligheter men även många restauranger, barer och kasino. Små, pastellfärgade hus och vindlande gator skapar en särskild atmosfär och många turister gör en dagstur hit bara för att flanera runt och insupa miljön. Många väljer att boka hotell på flera olika resorter, för att hinna uppleva flera stränder. Ett sådant arrangemang ger dig mer flexibilitet och kan bokas via ditt resebolag.

Dykning
Det är fin dykning runt Aruba.

Upptäck öns hemligheter
Förutom stränderna med sina badvikar och mangrovesnår, finns här nationalparken Arikok och fina rev för snorkling och dykning. Många hotell erbjuder dykarkurser och dagsturer med båt. I vattnet finns mycket att upptäcka och har du tur kan du få se både jättesköldpaddor och delfiner. För att upptäcka ön är bästa färdsättet jeep eller westernhäst. Hästkrafter i båda formerna fungerar utmärkt för att utforska öns kargare kuststräckor. Välkommen hit du också!

Avreseorter

Populära avreseorter

Filtrera sökning
Restema
Resebyrå
Antal stjärnor
Pris per person

Resmål

Populära resmål

Spara (0)
Close
Tyck till om sajten