Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Resor till Vietnam

pil
X

På senare år har det gästvänliga Vietnam blivit ett oerhört populärt resmål. Den rika variationen av berg och grönskande natur, livfyllda storstäder och ljuvliga sandstränder skapar ett semesterparadis utan jämförelse. För att få ut så mycket som möjligt av semestern kan du med fördel kombinera en egen charterresa, som inkluderar både sol, bad och storstadsbesök. Läs mer

Ändra sökning
Sök charterresa
Alla priser per person.
Matchade 0 av
totalt 1212439 resor

Vi hittade tyvärr charter resor som matchade dina kriterier :(

Vietnam


Du kan till exempel börja resan på semesterön Phu Quoc och sedan resa vidare till kuststaden Phan Thiet. Och självklart rekommenderas även ett besök i den myllrande storstaden Saigon. I norr ligger Ha Long Bay-bukten med ett underskönt landskap och här kan du åka på kryssning med båt. Det vietnamesiska köket är känt över hela världen och bland mysiga restauranger och snabbmatställen kan du finna omtyckta rätter som vårrullar och ban minh.

Landskap hav
Många fina vyer utlovas i Vietnam!

Härliga semesterorter
I Vietnam finns flera omtyckta semesterorter att välja på och hotellen har ofta fint läge direkt på stranden. Semesterön Phu Qouc är ett riktigt paradis och här finns tropisk regnskog, grönskande berg och kritvita stränder som inbjuder till härliga dagar med sol och bad. Här kan du verkligen koppla av och njuta av lugnet och den gästvänliga atmosfären.

Halong bay
I Halong Bay har Bond-filmen Tomorrow never dies spelats in.

Strosa runt i hamnen och studera färgglada fiskebåtar, eller ät fiskrätter på någon av de mysiga restaurangerna. Provsmaka även öns fisksås nuoc nam, som är världsberömd för sin goda smak. I huvudorten Duong Dong finns det en färgstark nattmarknad och ett besök här är att rekommendera. Priserna är låga och här kan du fynda kläder, skor och annat till riktigt bra priser.

Nha Trang är ett omtyckt resmål med fina stränder och fartfyllt stadsliv med shopping, hotell och trevliga restauranger. I den typiskt vietnamesiska kuststaden Phan Thiet hittar du Mui Ne-stranden med röda sanddyner och vatten som lämpar sig väl för både kite- och windsurfing. I centrum finns många mysiga restauranger och i anslutning till staden hittar du även några av Vietnams bästa golfbanor. Mui Ne anses vara ett av de mest solsäkra ställena i hela Vietnam och många passar på att njuta av sol och bad i flera dagar.

Natur o hav
Karaktäristiskt landskap längs Vietnams kustlinje.

Förutom stadsrundturer i Phan Thiet kan du göra spännande utflykter till Mekongdeltat, Saigon, Da Lat och Prenn-vattenfallet, den liggande Buddhan och pagodan vid Taku Mountain, Saigon Opera House och de varma källorna Binh Chau. Missa inte möjligheten att följa med på Bonsai Dinner på Saigonfloden. Här får du färdas i en välgjord kopia av den kungliga drakbåt, som för hundratals år sedan transporterade kungligheter på Mekonfloden.

Saigon och Hanoi
I Saigon eller Ho Chi Minh City finner du en intressant blandning av moderna skyskrapor och kulturhistoriska byggnader. Den myllrande storstaden är en stark kontrast till de lugna och harmoniska semesterorterna och här kan du hitta den stora marknaden Ben Thanh Market. I de franska kvarteren ligger det berömda presidentpalatset och här finns även Notre Damekatedralen, Hotel Continental, Reunification Palace och krigsminnesmuseet War Remnants Museum. En bit utanför staden hittar du de underjordiska Cu Chi-tunnlarna, vilka användes som gömställe under Vietnamkriget.

Hanoi har varit Vietnams huvudstad sedan mer än 1000 år och här finns också en mängd intressanta sevärdheter. Det franska arvet är tydligt och avspeglas särskilt i stadens restauranger och matkultur. Vietnam har på senare år blivit allt mer populärt – besök landet du också, här finns mycket att upptäcka!

Vacker solnedgång
Lugn och ro utlovas i Vietnam.

Avreseorter

Populära avreseorter

Filtrera sökning
Restema
Resebyrå
Antal stjärnor
Pris per person

Resmål

Populära resmål

Spara (0)
Close
Tyck till om sajten