Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

All inclusive resor

Researrangörer
pil
X

All inclusive är ett sätt att resa som blivit allt mer populärt de sista åren. Det innebär att man har vissa måltider + dryck betalt i resans pris. Det vanligaste är att frukost, lunch och middag ingår med tillhörande dryck. Det kan dock skilja sig mellan olika hotell vad som ingår så var noga med att kolla upp exakt innan du reser så att du vet vad som gäller.

Ändra sökning
Sök charterresa
Alla priser per person.
Matchade 142642 av
totalt 142642 resor
Till:
Ayia Napa (Cypern)
Från:
Från Stockholm-Arlanda
Lör 24 Aug 16:55, 7 dagar
Hotell:
Blue Star Atlantica Mare Village TTTTT
Till:
Kolymbia (Grekland, Rhodos)
Från:
Från Stockholm-Arlanda
Lör 17 Aug 06:20, 7 dagar
Hotell:
Blue Star Myrina Beach TTTT
Till:
Ayia Napa (Cypern)
Från:
Från Stockholm-Arlanda
Lör 17 Aug 16:55, 7 dagar
Hotell:
Blue Star Atlantica Mare Village TTTTT
Till:
Ixia (Grekland, Rhodos)
Från:
Från Stockholm-Arlanda
Lör 31 Aug 06:20, 7 dagar
Hotell:
Blue Star Atlantica Princess TTTT
Till:
Rethymnon (Grekland, Kreta)
Från:
Från Stockholm
Lör 24 Aug 05:50, 7 dagar
Hotell:
Minos Mare/platanes
Till:
Hurghada (Egypten)
Från:
Från Stockholm-Arlanda
Lör 14 Dec 10:55, 7 dagar
Hotell:
Blue Star Jaz Aquamarine TTTT+
Till:
Kolymbia (Grekland, Rhodos)
Från:
Från Stockholm-Arlanda
Sön 25 Aug 06:55, 7 dagar
Hotell:
Blue Star Myrina Beach TTTT
Till:
Kolymbia (Grekland, Rhodos)
Från:
Från Stockholm-Arlanda
Sön 25 Aug 17:45, 7 dagar
Hotell:
Blue Star Myrina Beach TTTT
Till:
Kolymbia (Grekland, Rhodos)
Från:
Från Stockholm-Arlanda
Lör 17 Aug 06:20, 7 dagar
Hotell:
Blue Star Atlantica Mikri Poli Rhodes TTTT
Till:
Chaniakusten, Platanias (Grekland, Kreta)
Från:
Från Stockholm
Lör 17 Aug 05:50, 7 dagar
Hotell:
Geraniotis Beach
Till:
Agii Apostoli (Grekland, Kreta)
Från:
Från Stockholm
Lör 17 Aug 05:50, 7 dagar
Hotell:
Stellina Village Resort
Till:
Chaniakusten, Kolimbari (Grekland, Kreta)
Från:
Från Stockholm
Lör 17 Aug 05:50, 7 dagar
Hotell:
Cavo Spada Deluxe Giannoulis
Till:
Rethymnon (Grekland, Kreta)
Från:
Från Stockholm
Lör 17 Aug 05:50, 7 dagar
Hotell:
Minos Mare/platanes
Till:
Kolymbia (Grekland, Rhodos)
Från:
Från Stockholm-Arlanda
Sön 18 Aug 06:55, 7 dagar
Hotell:
Blue Star Myrina Beach TTTT
Till:
Kolymbia (Grekland, Rhodos)
Från:
Från Stockholm-Arlanda
Sön 18 Aug 17:45, 7 dagar
Hotell:
Blue Star Myrina Beach TTTT

All inclusive

All Inclusive kan i enklaste form summeras som en resa där allt ingår. Här betalar kunden i förväg, för att på resmålet kunna njuta av ledigheten och omgivningen till sin fullo. Ingen oro över vad dagens restaurangbesök kommer att kosta, eller hur många svalkande glassar som behöver inhandlas för att kyla ned sig i solens hetta.

Det ska helt enkelt vara enkelt att resa med All Inclusive.

Vad ingår?

Hos landets största researrangörer erbjuds flertalet nivåer av All Inclusive. Vad en resa omfattar baseras överlag på val av destination samt klassificeringen på hotellet. Hos majoriteten av arrangörerna betyder All Inclusive i grund och botten att kunderna får obegränsad tillgång till hotellets utbud av mat och dryck. Önskas en mer omfattande All Inclusive erbjuder många även diverse aktiviteter och underhållning - men oftast för en dyrare prislapp.

Ving

”Precis som det låter - allt inkluderat i resans pris. När du bokar All Inclusive äter och dricker du så mycket du vill av hotellets utbud utan att behöva tänka på notan”.

Så beskriver resebolaget Ving sina All Inclusive-resor, och tillägger att All Inclusive är det perfekta alternativet för familjen med hungriga barn och ungdomar.

Ving erbjuder All Inclusive på flera olika destinationer i Turkiet, Grekland, fastlandet Spanien, Mexiko, Dominikanska Republiken, Kroatien, Kap Verde, Bulgarien, Kuba och Egypten samt på Cypern och Kanarieöarna. För familjen finns så kallade Sunwing Family Resorts och för vuxna finns Sunprime Hotels. Hos arrangören erbjuds utöver All Inclusive, även ”Inclusive”, vilket är för kunden som önskar prova på restauranger utanför hotellets bekväma väggar.

Till skillnad från All Inclusive, där frukost, lunch och middag ingår samtliga dagar, inkluderar Inclusive frukost samtliga dagar, men lunch och middag endast 5 av 7 eller 10 av 14 dagar. Resterande dagar finns möjlighet att utforska resmålets restaurangutbud. Notera att vid bokning av Sunprime Hotels erbjuds inte lunch, utan det är ett tillval.

Ytterligare skillnader mellan varianterna är att med All Inclusive på Sunwing Family Resorts får kunden tillgång till snacks, enklare mellanmål, kakor, kaffe och glass samt drycker i baren. All Inclusive på Sunprime Hotels omfattar fria lokala drycker och snacks. På Sunwing Family Resorts äter dessutom barn under 12 år helt kostnadsfritt.

TUI / Fritidsresor

TUI, som erbjuder resor med All Inclusive till Kap Verde, Kanarieöarna, Dominikanska Republiken, Egypten, Jamaica, Maldiverna, Mauritius, Mexiko, Bulgarien, Thailand, Italien, Cypern, fastlandet Spanien och Turkiet, beskriver All Inclusive som så:

”All Inclusive gör semestern lättvindig. Slipp diskussioner om var man ska äta och hur mycket det får kosta. Ni går till dukat bord varje dag utan att ta fram plånboken.”

För familjen finns Blue Village Family Life där det på samtliga hotell erbjuds minst två restauranger, en vinbar, glassvagn, samt en kaffe- och juicebar. Dessutom kostnadsfria träningspass, underhållning för liten som stor dagligen och för att inte glömma barnklubbar för alla åldrar. Samtliga Blue Village Family Life går att boka med All Inclusive.

För vuxna utan barn finns Blue Couples, som under sommaren 2016 blir Sensimar. För flera av hotellen går All Inclusive att välja som tillval och inkluderar då måltider samt fri dryck i baren. Beroende på destination och hotellklassificering varierar innehållet i All Inclusive, med allt från aktiviteter och underhållning till träning och avslappning.

Apollo

”Lämna plånboken på rummet - med All Inclusive får du mycket för pengarna. Här ingår all mat och dryck, och oftast snacks och glass. Upplev den perfekta semestern utan att behöva tänka på vad det kostar”.

Så låter Apollos definition av All Inclusive-resor, som resebolaget arrangerar till Grekland, Turkiet, fastlandet Spanien, Kanarieöarna, Bulgarien, Förenade Arabemiraten, Egypten, Trinidad & Tobago, Cypern, Kuba, Dominikanska Republiken, Montenegro, Oman, Indonesien, Maldiverna, Mauritius, Indien, Mexiko, Sri Lanka, Vietnam, Jordanien, Kroatien, Malta och Portugal.

Apollo kan erbjuda fem hotellkategorier med All Inclusive, som passar olika typer av semestrar: Apollo Sports, Apollo Mondo Family Resorts, Apollo Mondo Enjoy och Apollo Mondo Selected, samt flertalet ytterligare hotell med möjlighet till All Inclusive.

Beroende på hotellets klassificering och var resan går varierar utbudet på All Inclusive. Grundutbudet inkluderar måltider och dryck, därefter finns hotell som erbjuder bland annat barnklubb för de minsta, underhållning, kostnadsfria träningspass och fri tillgång till glass.

Solresor

Solresor arrangerar All Inclusive-resor till Förenade Arabemiraten, Grekland, Italien Kroatien, Montenegro, Oman, Portugal, Spanien samt Turkiet, och beskriver sina resor på sådant sätt:

”Att resa med All Inclusive är en bekväm semesterform och ett uppskattat servicekoncept där det mesta ingår i priset”.

Vad som ingår i arrangörens resor med All Inclusive varierar från hotell till hotell. Beroende på klassificering - och självklart destination - kan allt från dagens alla måltider till spännande aktiviteter vara inkluderade. Hos Solresor är det alltså möjligt med både enklare varianter och supervarianter av All Inclusive - helt beroende på hotell och prislapp.

Exempel på vad som kan ingå i Solresors All Inclusive-resor är frukost-, lunch- och middagsbufféer, fri tillgång till dryck i bar, snacks, kaffe och kakor, gratis glass, solsängar och träningspass.

Airtours

”På våra omtyckta All Inclusive-hotell ingår frukost, lunch, middag och dryck så att du kan ha en skön semester utan att behöva hålla koll på kostnaderna”.

Skönt och bekymmerslöst är vad Airtours erbjuder under sina All Inclusive-resor till Turkiet, Grekland, Cypern, Spanien, Malta, Italien, Sri Lanka och Kroatien.

Researrangören har utöver den traditionella All Inclusive-resan, en enklare form av All Inclusive, kallad All Inclusive Economy. Utbudet på All Inclusive varierar beroende på klassificering och destination likt tidigare nämnda arrangörer. Upplägget kan inkludera allt från bufféer vid frukost, lunch och middag, drycker, snacks, kakor och kaffe till träningspass och avslappning.

Att tänka på vid All Inclusive

Har ni bestämt dig för att boka en All Inclusive-resa? För att enklast hitta just er drömresa kan det vara av vikt att veta vad det är ni anser en resa med All Inclusive ska omfatta.

Först och främst - av vilken anledning reser ni? Är det för att barnen ska få sitt livs resa eller söker ni en charmig plats där kärleken kan sprudla? Många av researrangörerna har speciellt framtagna hotell för just familjer med bland annat vattenland och barnklubbar, men även vuxenhotell där fokus ligger på avslappning och romantik. Dessutom finns det sporthotell för den aktiva, spahotell för livsnjutaren samt lokala och unika hotell för historikern.

Vad är det då som ingår i All Inclusive - och vad önskar ni ska ingå? Är det underhållning för barnen, roliga aktiviteter för hela familjen, gratis glass hela dagen lång eller middagar utan att tänka på notan? Eller alltihop på en och samma gång? Det finns nästintill oändliga varianter av All Inclusive - och hos många kan ni själv skapa den perfekta resan för just er.

Även hotellets läge kan vara bra att kolla upp. Är det nära till städer, kust och sevärdheter ni tänkt att besöka? Är så inte fallet, men hotellet är perfekt, se över vad det kan kosta att ta sig till planerade besöksmål.

Är utbudet av mat och dryck essentiellt - läs på vad hotellen har för menyer. Stämmer det inte överens med eran aptit, eller vill ni också testa på det lokala köket, välj en enklare variant av All Inclusive som ger utrymme för restaurangbesök utanför hotellområdet. Värt att tänka på är att större delen av All Inclusive-resorna hos arrangörerna erbjuder fri tillgång till enbart lokala drycker, vilket gör utbudet begränsat.

Kunden vet bäst. Ta tid innan ni bestämmer er för att läsa recensioner från gäster som besökt hotellet tidigare. Här kan man få mycket intressant information om hotellet, utbudet och servicen från personer som faktiskt upplevt resan innan er.

Avreseorter

Populära avreseorter

Filtrera sökning
Restema
Resebyrå
Antal stjärnor
Pris per person

Resmål

Populära resmål

Tyck till om sajten