Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Resor till Trinidad och Tobago

pil
X

Öarna Trinidad och Tobago ligger utanför Venezuelas kust och är de sydligaste av de västindiska öarna. Tidigare tillhörde öarna en brittisk koloni men sedan 1962 de självständiga. Det koloniala arvet har satt tydliga spår i såväl byggnader som språk och kultur. Om du redan har besökt andra öar i Västindien och vill utforska området ytterligare så är Trinidad och Tobago perfekta resmål. Läs mer

Ändra sökning
Sök charterresa
Alla priser per person.
Matchade 0 av
totalt 862852 resor

Vi hittade tyvärr charter resor som matchade dina kriterier :(

Trinidad och Tobago


De båda öarna skiljer sig åt och många väljer att besöka båda, för att uppleva kontrasten. Boka gärna en kombinationsresa så får du det bästa av två världar.
Strand Tobago
En av många stränder på Trinidad & Tobago.

Lugn och harmoni på Tobago
På Tobago ö möter du en förtrollande kombination av lugn och harmoni, vacker natur och ett mycket behagligt klimat. För soltörstande skandinaver är det rena himmelriket och här kan du njuta av långa stränder och turkosblått vatten. Prova på spännande vattensporter och njut av dykning i världsklass. Här kan du uppleva en genuint karibisk atmosfär som för tankarna till piratskepp och drömmar om äventyr.

Turkost vatten
Härligt turkost vatten i Tobago.

Stämningen är avkopplad och det sägs att man inte kan bli stressad på Tobago. Invånarna tar livet som det kommer och låter havsbrisen blåsa bort alla vardagliga bekymmer. En tredjedel av ön är naturreservat och här finns också den ekologiska kakaoodlingen Tobago Cocoa Estate på öns östra sida. För den aktiva finns här flera golfbanor och goda möjligheter till vindsurfing och sportfiske.

Hotellen är ofta privatägda och många ligger i direkt anslutning till stranden. Här kan du boka rum med vacker utsikt och njuta av god service. Passa gärna på att åka med på några av de spännande utflykter som arrangeras i området. Vid Buccoo Reef kan du snorkla bland koraller eller åka glasbottenbåt. Med segelbåt kan du upptäcka Atlantkusten och dyka i Angel Reef samt upptäcka de bästa badvikarna. Ett besök i regnskogen är nästan ett måste och här finns guidade utflykter med fågelskådning.

Trinidad strand
Sol och bad på Trinidad & Tobago.

De mest kända stränderna är Pigeon Point, som är som tagen ur en reklamfilm. Vit sand, vajande palmer och turkost, kristallklart badvatten. Vissa anser att Karibiens bästa vågor bryts vid stranden Mt Irvine Public Beach och det finns gott om andra gömda pärlor runt om på ön, som Pirate’s Bay.

Trinidad - Storstad med rytm
Systerön Trinidad är både större och livligare och här hittar du flera stora städer med internationell atmosfär. På denna ö pågår ofta festivaler och då fylls gatorna av musik och dansande människor. I huvudstaden Port of Spain finner du brokigt folkliv, bra restauranger och attraktiv shopping. Calypso och steelbandsmusik härstammar från Trinidad och musiken gör sig påmind på olika sätt. Det finns även en mängd spännande utflykter att boka och många väljer att prova på djuphavsfiske.

Strand
Avkoppling finner man här.

På Trinidad kan du njuta av angenäma kulturkrockar men här finner du även underbara stränder och ett genuint samhälle som är relativt opåverkat av turism. Missa inte att besöka stränderna Maracas beach, Paria och Grande Riviere. Dans har en viktig roll i kulturen och här klär man ofta upp sig i färgsprakande kläder och dansar till öns olika musikstilar. Låt den pulserande atmosfären fylla dig med livsglädje och positiv energi. Välkommen hit du också!

Avreseorter

Populära avreseorter

Filtrera sökning
Restema
Resebyrå
Antal stjärnor
Pris per person

Resmål

Populära resmål

Spara (0)
Close
Tyck till om sajten