Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Swedavia lanserar chatt

Publicerat 2016-01-26 09:31

Nu blir det enklare att få snabba svar om din flygresa. Flygplatskoncernen Swedavia lanserar nämligen en chattfunktion.

Källa: Wikimedia Commons Bild: Colin (CC BY-SA 3.0)

Frågor som "När behöver jag vara på flygplatsen?" och "Vad får jag packa i mitt handbagage?" kan nu få ett enkelt och snabbt svar. Via Swedavias nya chattfunktion, som finns tillgänglig på koncernens egna samt de tio flygplatsernas webbsidor, är det lätt att få kontakt med kundtjänst.

- Vi vet att våra kunder ofta är inne på hemsidorna och letar efter information om sin flygning. Med hjälp av chatten kan vi snabbt guida och hjälpa resenärerna, berättar Therese Wilson, chef Swedavia kundtjänst, i ett pressmeddelande.

Den nya chatten kommer inledningsvis vara öppen dagligen mellan klockan 07:00-19:00.

- Resenärerna kan i lugn och ro sitta hemma och ställa sina frågor till oss. När vi blivit lite varma i kläderna så kan varje person på vår kundtjänst chatta med upp till tio personer var samtidigt, säger Wilson.

Funktionen "Chatta Med Oss" hittas längst ned till höger på hemsidorna. Genom att helt enkelt klicka på knappen är det möjligt att skriva sin fråga. I nuläget arbetar Swedavia med att bygga upp en kunskapsbank med svar på de mest vanliga frågorna som ställs.

- För oss är det viktigt att finnas där våra kunder är. Nu tar vi ytterligare ett servicesteg genom att lägga till denna kanal.

Madelene Kristensson

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten