Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Solresor flyger direkt till Dominikanska Republiken

Publicerat 2016-06-10 09:32

I vinter kan Solresor erbjuda direktflyg till Dominikanska Republiken.

Källa: Bild: Solresor (CC BY-SA 3.0)

Nu lanserar Solresor charterresor med direktflyg till Dominikanska Republiken. Charterresorna sträcker sig två veckor och går att boka från Köpenhamn och Stockholm.

All inclusive är möjligt på de tre orterna Punta Cana, Juan Dolia och Bayahibe, som alla bjuder på en egen upplevelse.

Punta Cana ligger beläget på sydöstra kusten och kan skryta med en av jordklotets vackraste stränder. Hit lockas likväl solbadare och golfare som äventyrslystna. Juan Dolio, som var ett av republikens första resmål för internationella turister, är en charmig fiskeby med hjärtlig stämning och den gamla byn Bayahibe kännetecknas av sin lugna miljö.

- På Dominikanska Republiken finns alla möjligheter till en avslappnad semester på en paradisstrand med en underbar utsikt över vattnet. För den som vill bryta av med upplevelser kan vi erbjuda utflykter till den historiska storstaden Santa Domingo med sitt myllrande folkliv, till den tropiska ön Saona samt till den berömda regnskogen på halvön Samana där vi åker genom pittoreska byar, besöker en farm som odlar exotisk frukt och får beskåda vattenfallet El Limón, säger Solresors marknadschef Mikael Andersson.

Flyg avgår från Stockholm: 23/12, 6/1, 17/2, 17/3 & 31/3

Flyg avgår från Köpenhamn: 20/1 & 14/4

Se alla resor till Dominikanska här!


Madelene Kristensson

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten