Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Fritidsresor utökar med Portugal

Publicerat 2016-09-16 10:05

Fritidsresor/TUI fortsätter att utöka sitt sommarprogram. Från och med nästa sommar kan du även resa till Algarve i Portugal tillsammans med arrangören.

Källa: TUI Nordic Bild: Peter Malmrup

På Portugals solsäkra sydkust ligger det populära området Algarve beläget. Från nästa sommar är det möjligt att boka resa genom Fritidsresor/TUI för att få uppleva en sällan skådad natur, ett stort utbud av hotellkoncept och långa stränder.

- Intresset för att resa i Europa växer och vi tittar ständigt på nya destinationer. Portugal har något för de allra flesta ? allt från fantastisk natur och storslagna landskap till vin och mat. Det i kombination med ett bra utbud av våra hotellkoncept gör Algarve till en spännande nyhet nästa sommar, säger Leyla Öfwerström, informatör Fritidsresor/TUI.

Arrangören kommer erbjuda fyra destinationer längs med Algarves kust som samtliga bjuder något unikt. I Albufeira hittar du Portugals mest kända strand, i Tavira strosar du i en pittoresk stadskärna med anor från Antiken, i Lagos finner du det bästa av båda världar och i genuina Alvor breder storslagna klippformationer ut sig. 

Avgångar från Arlanda, Stockholm samt Kastrup, Köpenhamn varje vecka mellan 20 maj - 7 oktober 2017.

Hitta din resa till Portugal här!

Madelene Kristensson

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten