Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Fler Greklandsresor med Airtours - upptäck östra Kreta

Publicerat 2017-12-13 15:32

Grekland är sedan länge en favorit bland semstertörstande svenskar. Något Airtours självklart har koll på. Från och med nästa år kan du också upptäcka de östra delarna av Kreta med bolaget!

- Vi är jätteglada att kunna erbjuda ännu fler resmål i Grekland. Kreta är en av våra mest populära destinationer och vi vill gärna visa på bredden av vad ön har att erbjuda, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef Airtours.

Bland skandinaver har den västra sidan av Kreta varit ett självklart resmål under många år. Är man ute efter att kombinera sin solsemester med kultur, golf och makalösa naturupplevelser finns det dock mycket att hämta på öns östra sida.

Kretas östras sida lockar nämligen med historiska sevärdheter så som den mytiska staden Knossos, fina golfbanor och vandringsleder längs med kusten.

- Kreta erbjuder ett fantastiskt medelhavsklimat som inte brukar göra svenskar besvikna. Östra sidan är för skandinaver en anonym del, så vill man uppleva något nytt är det dit man ska ta sig, berättar Chatzopoulos.

- Vai, som är öns enda naturliga palmstrand är ett måste att besöka. Gillar man nattliv ska man åka till pulserande staden Hersonissos och är man mer sugen på avkoppling rekommenderar jag mysiga kuststaden Agios Nikolaos.

Premiärresan till östra Kreta går den 5 maj 2018.

Madelene Kristensson

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten