Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Apollo ökar utbud av träningsresor

Publicerat 2016-01-28 10:52

Träningsentusiaster där ute! Nu finns det än mer att se fram emot - Apollo utökar nämligen sitt utbud av träningsresor.

Källa: Wikimedia Commons Bild: Derangedtaco (CC BY-SA 3.0)

En av de mest självklara trenderna under 2016 är träningsresor, vilket Apollo tar till vara på. Nu utökar researrangören sitt utbud än mer.

- Tiden när vi nöjer oss med att bara ligga på stranden är förbi. Vi vill göra mer, uppleva mer, lära oss mer och utforska nya platser. Det betyder att vi inte längre nöjer oss med ett ordinärt gym på hotell. Vi ställer högre krav än så. Och det gör vi på Apollo med, kommenterar Peter Browall, chef Apollo Sverige, i ett pressmeddelande.

Redan i dag erbjuder arrangören tolv Apollo Sports Hotell på åtta olika destinationer. Däribland Fuerteventura, Mallorca och Phuket. Dessutom finns det möjligheter till träning på samtliga Apollo Mondo Family Resorts.

- Träning har varit en del av Apollo Mondo-konceptet från början. Och det utvecklas ständigt, berättar Browall.

Nyheter inför 2016 är det helt nya Villaconcha Sport - ett Apollo Sports Hotell på Mallorca, yoga på samtliga Apollo Mondo Selected samt flertalet nischade träningsresor så som Open Water Korfu där det bland annat simmas till Albanien, Canyon Trail Run som är en två dagar lång traillöpning i Pindusbergen samt Cross Country Madeira; ett mountainbikeläger utvecklat tillsammans med svenska mästaren Calle Friberg.

Madelene Kristensson

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten