Logotyp
logotyp
Laddningsanimation

Söker...

Non stop till Vietnam med Ving

Publicerat 2016-12-15 13:20

På torsdagen släppte Ving den kommande vinterns charterresor. Bland dem finns nyheten non-stop-charter till Phu Quoc.

Källa: Ving Bild: Matina Tsogas

Från och med i dag är det möjligt att boka nästa vinters charterresa med Ving. Med arrangören kan du flyga till bland annat Mexiko, Aruba, Dominikanska Republiken och Kap Verde samt den helt nya destinationen Phu Quoc i Vietnam.

- En av de största bokningsperioderna av resor är i januari och vi vet av erfarenhet att många svenskar planerar det kommande årets semesterresor under helgerna, då man träffas och hinner prata ihop sig i lugn och ro, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Säsongens nyhet är som nämnt den vietnamesiska ön Phu Quoc, som ligger belägen i vackra Siamviken. Öns storlek - fem mil från norr till söder - avslöjar ingenting om vad platsen har att erbjuda. Här finns mängder att upptäcka! Däribland pepparodlingar, en berömd fisksås, odlingar av pärlor samt en häpnadsväckande natur och ett rikt djurliv.

På destinationen, dit Ving erbjuder direktflyg, kan du välja bland närmare ett halvdussin hotell.

- De senaste åren har drömmen om Karibien varit tydlig men nu ser vi att fler och fler väljer att resa österut igen, så det är extra roligt att vi kan erbjuda non stop-flyg till den vackra ön Phu Qioc, berättar Magdalena Öhrn.

Madelene Kristensson

Topplistor

Populära resmål

Populära avreseorter

Tyck till om sajten